Uitrukkleding


Secufabs biedt comfort en bescherming tegen regen, wind, kou en vuur 365 dagen per jaar. De stoffen van deze kleding zijn gecombineerd met een liner zodat ze wind en waterdicht zijn, dampdoorlatend en chemicalien bestendig. Veiligheid en draagcomfort staan centraal. Secufabs is het professionele merk voor elk brandweerkorps!


Secufabs FF I bluspak
(lagenopbouw 690 gr/m2)

Buitenstof:
Nomex/Kevlar met ripstop en een fluorcarbon finish
Nomex/Kevlar is permanent vlamwerend en antistatisch. De ripstop zorgt ervoor dat de stof ijzersterk is en niet scheurt. Zelfs na de Flash-over test breekt de stof niet open! De fluorcarbon finishlaag geeft het doek water- en vuilafstotende eigenschappen.

Liner:
Goretex, 100% water- en winddicht, waterdampdoorlatend, chemicaliën bestendig en vlamdovend. Het materiaal smelt niet, veroudert niet en is ongevoelig voor temperaturen.

Isolatielaag:
Secubarr, een Nomex blocking die bij het blussen als hittebarrière functioneert.

Voering:
Aramide/FR Viscose, zowel een licht als sterk en vlamdovend materiaal.


Secufabs FF II bluspak
(lagenopbouw 585 gr/m2)

Buitenstof:
Nomex/Kevlar met ripstop en fluorcarbon finish.
Nomex/Kevlar is permanent vlamwerend en antistatisch. De ripstop zorgt ervoor dat de stof ijzersterk is en niet scheurt. Zelfs na de Flash-over test breekt de stof niet open! De fluorcarbon finishlaag geeft het doek water- en vuilafstotende eigenschappen. De buitenstof is onveranderd ten opzichte van het Secufabs FF I concept.

Liner:
Goretex Fireblocker liner. Deze laag zorgt ervoor dat het pak 100% water- en winddicht, waterdampdoorlatend, chemicaliënbestendig en vlamdovend is. Het materiaal smelt niet, veroudert niet en is nagenoeg ongevoelig voor temperaturen, zodat het altijd zijn beschermende eigenschappen behoudt. De Secubarr laag uit het Secufabs FF I concept is vervangen door een non-woven Aramide die op een Goretex liner gelamineerd is. Deze functioneert als hittebarrière en als isolatielaag.

Voering:
100% Nomex met moisture control finish. Deze stof is vlamwerend en voorzien van een moisture control finish. Deze finish verspreidt het lichaamsvocht razendsnel over het doek waardoor waterdamp sneller door de Goretex liner naar buiten getransporteerd kan worden.

Kazernekleding

Kazernejas
Fire brigade Blouson
Buitenstof: Polyester/ katoen
1 binnenzak met ritssluiting
1 opgestikte pennenzak
2 opgezette borstzakken met klep
Uitritsbare voering
Brandweerembleem op de linkermouw
Bestelnummer: 0.1038

Kazernebroek
Secufabs Multipurp II
55% Modacryl/ 45% katoen met resistat
verstelbare tailleband met klittenbandsluiting
2 steekzakken
1 opgestikte dijbeenzak
1 achterzak met knoopsluiting

Accesoires

Wollen muts met brandweerlogo
Materiaal 100% wol
Bestelnummer 0.9386

Handschoen met kap
Opgeruwd leer met Nomex
Handschoen met hoge isolerende waarde
Met Nomex voering
Ademend en wind- en waterdicht
De voering is aan de buitenstof vastgestikt
Bestelnummer: 0.9307